Beautiful Friends

Thursday, December 5, 2013

Pray for Kuantan & The Big Bad Wolf book sale.. is back..

Assalamualaikum all,

First and foremost, harap maaf jika ada yang terasa hati atau marah dengan gambar yang bakal Ibu share di sini. But I just can't help it.. Pada Ibu inilah mangsa banjir di Pahang yang paling cute sekali setakat ni..


Khabarnya keadaan dah beransur semakin baik di sana.. Alhamdulillah..


And nak iklan sikit kat sini. Mulai esok hingga 15 Disember, akan bermula the Big Bad Wolf book sale. Masih bertempat di lokasi yang sama. So pada book lovers.. apa lagi..


5 comments:

  1. arghhh.. nk gi big bad wolf sales tp hujan2 banjir2 ni, tak bleh ke mana2!

    ada hikmahnya juga, selamat duit su k.sham. kalau tak, memg tk sedar perabis kt situ. hahaha...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah kakak. Hari ni cerah. Ada matahari dr pagi sampai petang.

    ReplyDelete
  3. Su & Azie,
    K.Sham pun x pernah sampai ke sana lagi tapi selalunya akan berkirim ke kwn2.
    Itu pun kalau rasa ada buku yg nak dicari la.
    If not.. senyap je laa..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...