Beautiful Friends

Sunday, December 29, 2013

Layan syok sendiri..

Only 2 and still counting..


Dulu masa memula create blog ni.. Ibu ingat boleh bertahan sebulan dua jer (the most). Sebab.. maklum sahaja managing a blog is like managing your life story jugak. Setiap hari (or at least) kena ada cerita.. kena ada bahan. Ada masa "stuck" jugak.

Tapi tu laa. Tengok kenkawan ada blog kita pun nak ada blog jugak.

Tambah pulak Ibu bukan jenis yang suka beraktiviti di luar. Ibu lebih suka memerap di rumah. Doing things I like the most. Masak.. kemas rumah.. masak.. layan novel.. masak lagi. Masak pun yang biasa-biasa jer.. tekak orang Melayu.
 
Kalau ada cerita pun.. dengan "orang" yang sama jugak. Lesson learn. Cerita pun pusing-pusing balik cerita yang sama jugak. Anyway.. lepas 2 tahun.. I'm still here. Layan syok sendiri.
 
Tak mintak pun blog ni kebaboommm like some others.. cuma mana la tau kan.. esok lusa dah pencen balik Tanah Malaya.. bosan-bosan boleh la jugak Ibu buat revision.

Again.. layan syok sendiri..

7 comments:

  1. Salam ibuk

    sampai masa mcm orang pencen jugak, dah takde cerita nak tulis, kita pun pencen berblog hehe

    ReplyDelete
  2. Kalu nak ikutkan, saya lagi la syok sendiri. Asik post benda yang sendiri masak jer. Padahal orang lain lagi terror masak. Tapi, saya tak kisah pun. Saya suka menulis.

    ReplyDelete
  3. Assalam k.sham...

    Sama la su pun.. ni dah baper hari stuck. Idea nak bercerita dtg bukan waktu depan pc. Hampeh tul... hahaha...

    ReplyDelete
  4. Azie & Su,
    Kita buat saja apa yg selesa dgn diri kita.. ikhlas.. itu yg lebih baik..

    ReplyDelete
  5. Betul kak. Saya pula dah bertahun2. Dok sini lagi....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...