Beautiful Friends

Sunday, March 9, 2014

What is wrong with us?

Assalamualaikum all..


Memang betul ada yang nak kena makan penampar ni.

Instead of kita sama-sama berdoa untuk keselamatan those yang terlibat dalam nahas MH370.. masih ada yang mengambil sikap cakap lepas tanpa menggunakan akal yang waras. Tak cukup dengan sikap self-centered.. isu politik pun tak lepas jadi bahan.

Seperti janji Allah..


And siapalah kita hendak mempertikaikan ayat tersebut. In short, jangan putus harap.. and at this very moment.. tiada siapa yang boleh mempertikai kuasa DOA.

Hope for the best.. God bless..

8 comments:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. sebeanarnya golongan sebegini dah lama wujud kan, cuma recently ni ianya translated in word and shared with the whole world....

    ReplyDelete
  3. Kadang kala komen depa ni menunjukkan yang tahap intelektual yang rendah. "Haa? kapal sebesar itu boleh hilang?"

    Owh come on la. Kun fayakun mah.

    ReplyDelete
  4. hari ni saya pakai earphone
    malas nak dgr wartawan tak bertauliah bg komen

    ReplyDelete
  5. Mila & TATA,
    Sedih bila komen2 yg kurang "berakal" tu pulak yg tolong "perpanjangkan". Siap ada yg back-up.
    Sgt kurang peka.. insensitive.

    ReplyDelete
  6. Irfa,
    Tmpt mcm Irfa tu ada jugak yg jadi wartawan x bertauliah ke?
    Patutnya teman "se-company" lebih waras & berakal..

    Pathetic..

    ReplyDelete
  7. kak sham
    radio buruk yg suka sembang politik dimana2 pun ada.semua benda nak dipolitikkan ;(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...