Beautiful Friends

Monday, September 30, 2013

Alhamdulillah.. selamat sudah..

Assalamualaikum all,

Cerita pasal "berjuang" belum dapat up lagi.. Gambar tak habis edit. Lagi pun cerita pun tak khatam lagi.. Nanti-nanti la ya..

Sementara tu, alhamdulillah.. just so recent Ibu dapat berita gumbira.. Amsyar dapat top three for his first term exam. And since Ibu dah berniat nak buat kenduri kesyukuran, so last night.. sampailah sudah hajat tu.

Jemput kawan-kawan mana yang rapat.. then mintak sorang "abang" ni tolong baca doa.. alhamdulillah. Selesai..

Bab masak.. masak je la apa-apa yang boleh dimasak. Yang paling penting.. yang kita tau nak masak. So, dah macam tu.. lauk ulang tayang je la.

Set mi kari..
Sementara stok tauhu pok (tauhu kelompong) masih ada.. tapi kut tak ada.. nak buat macam mana kan kan..



Yang ini.. tak perlu diperkenalkan la kan kan..
Lauk biasa-biasa jer..

Alhamdulillah.. all went well. Thus terima kasih pada yang sudi hadir.. and pada yang tak berkesempatan tu.. nak buat macam mana kan. Ada rezeki.. insya'Allah.. lain kali pulak.



Antara yang hadir..

4 comments:

  1. salam kak sham
    tahniah kat amsyar naaa...

    ReplyDelete
  2. tumpang gembira dr jauh.. begitulah ibu-ibu kan kak sham, anak relaks jer, ibu lak lebih2.

    anak su tgh periksa kafa minggu ni, hari2 su duk berdebar jer ingat. dia relaks jer. hahaha..

    ReplyDelete
  3. Insya'Allah..
    Semoga yg baik-baik sahaja utk anak Su.
    Dia pun sama berdebar tu.. cuma x pandai nak tunjuk lagi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...