Beautiful Friends

Saturday, October 17, 2015

Rezeki tidak datang bergolek..

Insya'Allah.. di mana ada usaha dan kemahuan.. di situ ada rezeki. Dan seawal 3 pagi Ibu dan a few others dah mula berperang di dapor. Terlewat.. maka jawab nyer.. kelam-kabutlah nanti. Namun sampai setakat hari ini.. alhamdulillah.

















Ada beberapa dishes terlepas posing untuk sesi pengenalan ni..

Semoga percubaan ini membuahkan hasil.. Ameennnn..

13 comments:

  1. Dimana ada usaha pasti ada kejayaan menanti.... semuo e sodap2.... rondang kacang n korang tu buek menjejes air liur den!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah.. pelan-pelan kayoh Wak.
      - tapi ni masih makan gaji lagi ni Wak.. dalam probation.

      Delete
  3. Fuhhh kak sham buat catering... bila nk belanja saya makan ni. Hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. K.Sham makan gaji ngan mak jer sekarang ni.
      Tapi kut nak merasa air tangan kami.. mai la JJCM ke Kepong.

      Delete
    2. wahhh nampak sungguh menyelerakan...

      time2 nak berbuka ni saja lah cari pasal g blog kak sham, blog kak noor ... buat2 inspirasi terliur...

      nyum nyum...

      dap dap dap

      Delete
  4. Omak sham jual nasi lomak kek mano sham

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...