Beautiful Friends

Thursday, October 10, 2013

Arif.. Tok Sheikh the Ciconet..

Assalamualaikum all,

Hari ni last day of school before we hit for a week holiday. Next week kan Eidul-Adha. The ministry dah so generous bagi cuti satu minggu. Banyak syokkkk..

Unfortunately, kami tak boleh nak pi mana-mana..
1- Sebab tiket semua dah mahal.. unless beli awalllllllll..
2- Cik Asben kena backup on-call la pulak.

Anyway, since hari ni hari akhir sekolah.. so macam -macam la aktiviti yang dia orang buat. Trip to muzium la, mufti day la.. as well as Quran reciting. Tambah pulak raya kan minggu depan.

My Arif the Cinonet pun tak ketinggalan. Kelas UKG ada Quran reciting hence dia kena pakai jubah putih. Mujur kami ada jubah yang suit that intention. Otherwise kena pulak laa pi membeli.

Arif pun sebenarnya from the moment dapat circulation from class teacher, punya la beriya dok peringat ke kami.. make sure jubah Arif is ready.. plus my "cap" (kopiah la tu).

Well, ni Ibu nak tayang-tayang..

Tok Sheikh.. Arif the Cinonet ready for school..

Tok Sheikh with his "bodyguard"..

6 comments:

  1. Salam k.sham
    comelnya sheikh cinonet tuh..suka tgk dia pakai jubah..kat sana dorang sekolah international ker k.sham?

    ReplyDelete
  2. Alaikumsalam Ummu,
    Iye.. sekolah a'bangsa.

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Sham,
    secomel namanya tok sheikh cinonet neh..nak cop buat menantu laa ekekeke

    ReplyDelete
  4. kat sini kedekut satu hari lak cuti.. ahad depan kerja satu hari. apakah!! orang local mesti ramai ponteng la ...

    ReplyDelete
  5. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com .

    ReplyDelete
  6. Alaikumsalam LW,
    Kalau dah jodoh.. akak terima sahaja.


    Mala,
    Maybe sebab diaorg dah nampak chances org sure ponteng Ahad depan.. tu yg bagi cuti terus seminggu kut.
    Even Khamis semlm pun, kelas byk dah lengang. Ramai yg dh ishtihar "cuti sendiri".


    Alaikumsalam Rose,
    Insya'Allah.. dan t.kasih kerana sudi singgah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...