Beautiful Friends

Monday, June 9, 2014

Mode : SAYU..

Assalamualaikum all,

Masih dengan cerita jemputan makan-makan.

Tak sempat siang.. malam pulak. Kali ni jemputan geng badminton pulak. Alhamdulillah. Yang paling best tu.. ada lauk labu masak lemak. Lauk favorite tu. Tapi kalau di rumah memang tak merasa la Ibu nak masak sebab anak-anak tak makan. Cik Asben pun makan seciput jer. At the same time.. Ibu pun tak boleh makan banyak.. sejuk babe.

Gambar.. tak sempat nak snap la.. dua kali menambah.. lepas setel baru teringat.. alahhh.. lauk labu je. Lain la.. sambung dalam hati saja ya..

Geng badminton ni.. bukanlah as in kita orang ni bagus sangat main badminton.. saja suka-suka bagi nama macam tu. Dah banyak sangat "geng" kat sini kan.

Anyway.. dalam suka-suka tu.. tapi time nak balik tu boleh pulak masing-masing tersekima. Punca.. 

Arif : Ibuuuu.. boleh tak kita ajak Uncle Yus balik Malaysia dengan kita..

Aduhai anak..


6 comments:

  1. assalamualaikum sham..acik pun baru masak lomak labu semalam..hero bongsu acik suka sangat makan masak lemak labu ni

    ReplyDelete
  2. kak Sham nak balik Malaysia ke?

    ReplyDelete
  3. Alaikumsalam wbt Acik,
    Ni pun baru nak ngajar anak yg sulong tu mkn lauk labu ni.
    Org kg.. blajar2 la jugak lauk kg.

    ReplyDelete
  4. saya suka mkn anythng comes with labu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...