Beautiful Friends

Saturday, January 28, 2017

Dia datang...

Assalamualaikum all..

Sabtu yang lesu.. albeit banyak benda nak kena buat buat ni..

Sambil-sambil tu kita update cerita mingu lepas. Bangga ni weiii..

Jumpa di alam maya.. lama jugak laa sudah.. and at last.. last weekend.. sabahat alam maya ni akhirnya jadi sahabat realiti. Si Polan datang ke warong hamba dek weiiii..

Kita ni segan jugak sebenarnya.. sebab Si Polan ni 'lelaki'.. lower your gaze ya..

Tapi niat kita ikhlas and Cik Asben pun setiap masa ada meneman..

Akhirnya..


Mungkin dah ada yang kenal dengan Si Polan. Dulu nye macam Ibu jugak.. merantau ke negara orang.. demi  sesuap nasi.. demi pengalaman yang tak ternilaikan dengan wang ringgit..

KA atau Khairul Abdullah memang sudah ada 'followers' yang setia. Tambah pulak bila 2 buah buku beliau ini jadi sebutan di pasaran Malaysia.



Sedikit terkilan customers yang bertali arus tidak memungkinkan kami bersembang lebih lama plus.. lauk-pauk di warong yang dah hampir 'kering'.. tak syok la sembang kalau mulut tak sama mengunyah.

P/s;
Doa KSham.. semoga Khairul semakin bertambah maju dah sukses dalam setiap bidang yang diceburi.

Plus : Februari and April ni ada buku baru nak launch lagi.. jeng jeng jenggg..

Tuan Tanah..

6 comments:

  1. oh..saya ada buku dia. Memang penulis yang bagus. Kalau lah rezeki Ibu jumpa dia lagi sekali, kirim salam ye

    ReplyDelete
  2. sudah jadi tauke ya ibu..tahniah, tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eishhhh.. takda la macam tu.
      Setakat tolong Omak berjual di warong dia saja.

      Delete
  3. Assalam K. Ssham. Rindu lah...hehehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...