Beautiful Friends

Wednesday, February 5, 2014

Ibu.. tolongggggg...


Betul tak??

Banyak lagi yang boleh disenaraikan sebenarnya. Btw, hari ni takda gambar lauk sebab yang dimasak tu belum selesai lagi. Nanti ada rezeki kita share la..

Rasanya.. semua orang pun sama. Kut tak semua pun at least most of us.. Well in my case memang dah betul la tu. Being full-time-Ibu.. memang la macam tu. Dia orang ni cari AYAH bila nak password nak beli games.. and yang sewaktu dengannya.. thus segala subjects yang "tertentu".

Amsyar.. recently.. class teacher mintak dia buat something untuk class chart. Dah takda idea.. ye la.. esok nak hantar.. malam ni baru nak buat. Mulalah selongkar segala buku and majalah for the pics. At last.. dapat la buat apa yang patut "ala-kadar" saja.


Tapi yang Ibu sengeh tu.. ayat yang last ni.. sempat lagi tu..


P/s;
Ya.. faham tu..

10 comments:

  1. Hahahahaha. Betul kak. Dad pun penting jugak. Kalau tak de dad, nanti anak-anak tak tahu nak tanya siapa bila nak cari mum nya. Kan?

    hehehe.

    ReplyDelete
  2. Sama-sama.. dua-dua pun penting jugak TATA.

    ReplyDelete
  3. Kami dulu semua tuju pada mak sebab ayah kerja di Singapore. Sampai dewasa pun cari mak juga, hinggakan nak cakap dalam telefon dengan ayah pun melalui mak..sebabnya kalau nak cakap dengan ayah, dia kata tak pelah, biar mak yg bercakap..kini kedua-duanya dah tak ada..nak cakap dengan kedua-duanya, saya roger yang di atas nun..semoga roh mereka dicucuri rahmat..

    ReplyDelete
  4. Insya'Allah.. selalulah sedekahkah bacaan Al-Quran & apa2 yg patut utk bekalan kedua arwah.

    Al-Fatihah..

    ReplyDelete
  5. Hihi kak, bila nak kawin saya tanya ayah tau... bukan tanya mak kuikui.

    ReplyDelete
  6. Mila,
    K.Sham masa nak kawin pun.. bisik2 kat Ayah dulu.

    ReplyDelete
  7. Kak...your son tu nak pergi bercuti kat tempat snow2 ekk...?

    ReplyDelete
  8. Iyo Aziela,
    Budak-budak kan..
    Insya'Allah.. kok ado joki lobih.. sampai la sok tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...