Beautiful Friends

Tuesday, November 10, 2015

Baget macam BAGUS..

Apa nak cerita ya..
Kita share pasal Ibu bukak posa semalam jer la ya.

Kisah nyer..
Semalam selesai sudah 3 ari posa nazar Ibu. Kita ada berjanji dengan DIA.. and so bila dah dapat tu.. kena tunai janji la kan kan.

Cuma nyer.. bila dah malas nak masak tu (penat weii) kita cari alternatif la. And since semalam ari Isnin.. kita belanja kat pasar malam jer la ya.




Yang ini Haazem dan Arif yang berkirim..

Yang ni.. Amsyar pulak yang berkirim..

Omak sey mintak belikan dokong..
~ dah abis musim daa ~

Favorite Ayah sey ni
~ semua nyer yang nak extra especially jagung ~

Yang ni kena extra..

Yang ni lupa pulak nak ambik..

Pilih laa mana-mana yang berkenan..

And akhirnya yang menjadi rezeki Ibu untuk iftar petang semalam..


Sebungkus - RM9.50.
Nasik separuh.. ulam nak lebih.. sambal nak lebih.. telur masin separuh.. ikan goreng tepung sekor.. and serba-serbi nyer yang nak tambah.

Dapor tak kotor.. badan tak penat.. perut kita kenyang. Next week.. insya'Allah kalau ada rezeki kita repeat pulak untuk menu yang seterusnya. 

P/s ;
Baru dapat izin drive malam sensorang.. tapi setakat dalam taman ni jer laa.

Assalamualaikum.

4 comments:

  1. Nasi kerabu ...woi buat meleleh air liur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu baru tgk gambar.. K.Sham ni yg tgk depan mata.. rasa suma nak beli.. suma nak makan..

      Delete
  2. Semua menarik kak. Poso makan bondo sodap, sebungkus pun dah pueh kak. Syukur, Alhamdulillah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...