Beautiful Friends

Thursday, November 5, 2015

You define yourself..

Suatu pemandangan yang kini menjadi rutin Ibu hampir setiap hari.


Jijik.. ntah laa.. tak pulak.. and why must I?!

Too bad.. so sad..
Jika itulah yang menjadi mainan di dalam kotak fikiran kita. And sebenarnya perbuatan mereka ini lebih mulia dari mereka yang sanggup meminta-minta tanpa sanggup berusaha walaupun Allah kurniakan kudrat dan kesihatan yang baik. 

Wallahu'alam..
 

10 comments:

  1. salah satu tempat yang suka dilawati, pasar.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ada orang konon nyer 'prefer' pi market saja.
      - pasar basah macam ni.. maklum jer laa..

      Delete
  3. Sebagai SAHM, ni la tempat yg paling suka nak pergi.... sayur2 kampung dannnn kalau lah dapat ubi tu....bestnya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Rose..
      Sham geram jer tengok segala ulam.. bunga kantan.. daun kesum.. pucuk ubi.. mangga muda.. masya'Allah.. memang menggugat perasaan betul..

      Delete
  4. Saya suka sangat tempat2 begini. Boleh tak sedar masa bila jumpa sayur2 atau ulam2 yang rare

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Pasar Borong Selayang ni macam-macam ulam boleh jumpa Laura.

      Delete
  5. rejeki halal tuu., salam jumat cik k sham tuuu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju tu Wak.
      Cuma sedikit tersekima sebab ada antara kenalan yang macam tak sudi cecah kaki ke sini sebab dot dot dot.. tutttttt..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...