Beautiful Friends

Thursday, April 25, 2013

All the way from Malaysia..

Assalamualaikum all,

Bangga ni.. sangat bangga.
 
Lama dah jumpa dengan 3 beradik ni cuma tak sempat nak interview. Cepat sangat jadi arwah.
 
So, kali ini.. selepas gagal beberapa kali.. akhirnya sempat la jugak buat sessi soal jawab. Siap posing lagi tu.
 
Khabarnya, dia orang ni datang dari Pulau Pinang. Tapi tak pastilah ikut jalan atas or jalan laut sebab time tu 3 beradik ni dok dalam kotak saja. Dah boh dalam kotak, boh pulak lagi dalam almari besi yang sangattttt la besar.

Tanya jugak, ada ke mabuk laut or pening-pening lalat.. 3 beradik ni kata.. tak sedar. Sedar-sedar.. dah kena display kat market jer.

Then Ibu bawak la balik rumah yang mana seterusnya diakikahkan oleh hero-hero Ibu. Termasuklah Cik Asben sekali.

Meh, Ibu perkenalkan.. 


Rasa wise sama dah cuma nama je lain. Tapi bila tengok "surat beranak", hurmmmm..


Rasanya.. ye la tu kot. Sama kut.. cuma lain nama jer.
 
What do you think??

P/s;
3 beradik ni masuk kategori "batu belah.. batu bertangkup" jugak ni.

8 comments:

  1. Dah la lama tak nampak benda nih. Yang merah tuh paling feveret. Boleh abis sebungkus sorang:)

    ReplyDelete
  2. hik hik hik ingatkan sapa la 3 beradik tu

    ReplyDelete
  3. Madre,
    Masa mula2 jumpa tu.. punyalah happy. Tapi tu la, kalau beli kejap je dah habis. Kalau dapat yg ini, jajan lain tak pandang dah.

    ReplyDelete
  4. Anis,
    Kat sini banyak je brg dari Malaysia.
    Tapi selalunya, taste wise dia orang dah alter ikut spec sini. So, dah tak ori.

    Cuma yg ini, masih sama macam yg kat sana. Tu yg suka sgt tu.

    ReplyDelete
  5. makan ni lekat kat gigi ;-)

    ReplyDelete
  6. Kan Mala.. lepas tu mula la..
    Tapi tak serik jugak.. beli jugak lagi.

    P/s;
    Malam ni mlm tidur lambak.. wajib ada 3 beradik ni.

    ReplyDelete
  7. igt sapa la 3 beradik tadi ;)

    ReplyDelete
  8. Irfa..
    Sesekali merapu.. layan kepala yg tengah ting tong..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...