Beautiful Friends

Monday, December 31, 2012

Penutup kalendar 2012..


Semua orang ada caranya masing-masing bagi menutup kalendar tahun 2012. Kami, yakni Ibu.. personally tutup akaun dengan mencabut gigi si Manja. Dah dua hari dia dok main gigi ni tapi tak putus jugak.

Geram nyer pasal, so Ibu pun buat-buat la nak tengok, nak rasa and at last dengan sekali sentap.. selamat la sudah geraham bongsu yang sebatang ni.

Dah tak sakit mana pun sebab dah sipiiiii sangat nak putus.

Well, that's was my story.

Pada semua rakan-rakan alam maya yang selalu singgah di rumah Ibu, selamat menyambut tahun 2012. Semoga tahun 2013 bakal menjanjikan yang lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.

Barakah years ahead friends.

10 comments:

  1. laaa ingatkan popcorn tadi,rupa2nya gigi hahaha

    ReplyDelete
  2. Selamat Tahun Baru Kak Sham. Semoga sukses!

    ReplyDelete
  3. selamat tawun baru Sham... tak pernah berazam balik raya tiap taun tapi azam nk balik teruih cuma tak balik2 sampa la je..

    ReplyDelete
  4. weiii terer nye bonda si manja ... selamat tahun baru Sham ...

    wassalamualaikum wbt ...:)

    ReplyDelete
  5. Anis,
    Kalau popcorn mcm tu.. kompom serik dh nk mkn lagi..


    Kak Tek,
    Siapa yg xmo balik Tanah Malaya "for good". Tapi selagi rezeki kami masih di sini.. selagi tu jugaklah dayakan jugak..


    Terima kasih Farah.
    Selamat tahun baru 2013 utk Farah & family too.
    Semoga segala yg dihajati pd tahun 2012 telah tertunai..


    Assalamualaikum REAL,
    Aktiviti sementara tunggu King Sabah nak bakar duit.
    Tv pulak cerita semua x best.
    Nak kacau Cik Asben, dia pulak kena backup on-call.
    Anak2 semua layan diri.
    Tu yg Ibu kena buat "something" jugak tu.

    ReplyDelete
  6. Selamat Tahun Baru Sham.

    Moga ia berberkah untuk Sham sekeluarga jugak.

    x

    ReplyDelete
  7. Mekasih MP..
    Likewise to you too..

    p/s;
    Lama dh x mkn nasik mandhi.. mcm x sempat nak tunggu esok je la pulak. Sungguh hebat penangan winter ni kan.

    ReplyDelete
  8. Laa gigi rupanya, jenoh dok kelebek sebelum baca entri tadi, kehkeh!

    Selamat tahun baru, kak Sham :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana bagi sokongan perasaan pada saya, saya sangat menghargainya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...