Beautiful Friends

Tuesday, March 12, 2013

Untuk anak-anak Ibu..

Pandai janji.. pandai-pandailah tunaikan. Nanti anak-anak tak percaya pulak dengan kita lagi. Semalam dah jamu tekak Cik Asben, hari ni turn anak-anak pulak. Mujur jugak dia orang ni tak mintak yang pelik-pelik.

Since sambal tumis udang masih ada berbaki, so Ibu cuma kena tambah buat pulut kuning sajalah. Khalassss.. settle sudah hajat Si Cinonet.


Untuk abang-abang pulak, dah dia orang nak ayam masak tomato.. ikutkan sajalah. Errrr.. tak muak ke dia orang ni??


Bila perut dah kenyang, tak ada la lagi huk sana hek sini. Ibu pun boleh la buat keja lain pulak.. tengah ON to something ni. Nanti kalau dah siap, Ibu share kat sini ya.

3 comments:

  1. jamu mata lagi lah saya nampak gayanya.. :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. NP,
    Sila sila.. sila lah jamu mata dahulu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...