Beautiful Friends

Thursday, September 6, 2012

The latest and the newest HRC collections..Setelah sekian lama memendam perasaan, akhirnya dapat jugak HRC fm dari Dublin ni. Pemberian Puan Salina Osman, cukup amat berharga. Hobi mengumpul HRC fm ni sebenarnya Cik Asben yang conquer and Ibu cuma manage sahaja. Maklum sahajalah, its a bit costly. Ada di antara fm HRC boleh sampai mencecah RM100-RM120. Bergantung kepada tahap susah senang untuk mendapatkannya. Tapi bagi Ibu biarlah lambat as long as DAPAT. So kalau pun ada seller yang jual dengan harga yang hampir GILA tu, Ibu abaikan sahajalah. Lambat laun nanti dapat jugak tu.. tak kiralah sama ada beli dengan harga yang paling berpatutan ataupun exchange dengan other collectors.

Okey, Ibu nak share sikitlah with our latest and newest collection of HRC fm.Ini semua koleksi gitar shape. Tapi dalam keadaan yang tertentu, guitar head pun.. okey laa. Dari tak merasa langsung.

Much appreciated Qies.. tak payah nak gadoh-gadoh dengan Mamat Subang Sebelah tu lagi dah..

Yang guitar head ni memang susah betul nak mendapatkannya. Pernah at one time sorang seller ni mintak sampai RM150.00. Takpa laa.. Ibu tunggu je laa. Then recently ada pulak seller jugal dengan harga "WARAS".
Alhamdulillah.. 
Dulu masa Cik Asben kat B.A, tak terfikir pulak nak beli buat koleksi.. hurrmmmm..No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...