Beautiful Friends

Saturday, October 13, 2012

Doa selamat dan solat hajat untuk bakal jemaah haji Malaysia di Kuwait.Just recently, we had a majlis doa selamat serta solat hajat untuk bakal jemaah haji 2012. Alhamdulillah, the majlis went well, everybody was happy and the food as always were delicious.

The majlis was held at the Kedutaan Malaysia di Kuwait. In short, harapan kami agar, semua bakal Haji dan Hajjah mendapat haji yang barakah, selamat pergi dan kembali, diberikan kesihatan dan kekuatan untuk melakukan ibadah haji dengan sempurna and last but not least, mendapat kesenangan semasa melakukan ibadah Haji.

Nevertheless, peluang ini juga memberi kesempatan kepada semua masyarakat Malaysia di sini untuk bertemu rakan-rakan yang selama ini jarang bersua.Me.. ambik berkat with some of the bakal-bakal Hajjah. Hopefully my turn will come soon.Wajah-wajah ceria bakal-bakal Haji dan Hajjah.- Paparazzi bertugas -

- nasi talam serta pot-luck air tangan kaum ibu di Kuwait -- Antara yang hadir -
Makan "bersila", unlike the usual laa.. bagus untuk yang tengah diet sebab cepat kenyang.. but for those yang dah "sedia mara ke depan".. hurmmmm..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...